Sports Meets Music

Sports meets Music

Zaterdag 13 april vieren we samen met Stichting Powerhouse Sport een sportief en muzikaal feestje!

Stichting Powerhouse Sport bestaat dit jaar 25 jaar. Om dit jubileumjaar te vieren, heeft de stichting ons benaderd om samen een concert te geven. Want ondanks dat muziek en sport mijlenver uit elkaar lijken te liggen, hebben ze verrassend veel overeenkomsten.

We willen deze avond laten zien en horen wat deze overeenkomsten zijn. Er zijn unieke combinaties gevormd, waardoor duidelijk wordt dat muziek en sport elkaar echt kunnen aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan een balkoefening terwijl wij spelen en acrogymnasten die speciaal voor deze avond een nieuwe show in elkaar hebben gezet op onze muziek. Ook zullen een aantal herenturners vrije oefeningen doen op muziek, wordt er gedanst en Lieke Brok zal haar danstwirl uitvoeren op een speciaal voor deze avond geschreven arrangement. Er zijn ook freerunners aanwezig. Wij verklappen nog niet wat zij gaan laten zien, maar het wordt zeker spectaculair!

Naast de verschillende sportdisciplines, is er ook nog een muzikale gast: zangeres Sara Bax zal een aantal nummers zingen, begeleid door ons. Zij studeert momenteel Muziektheater (met hoofdvak zang) aan het conservatorium van ArtEZ in Arnhem.

Een enorm gevarieerde avond dus, waarbij je zeker verrast gaat worden

Alvast uw toegangsbewijs bestellen? Stuur een mail naar: kaartenoenu@gmail.com
In de voorverkoop is de prijs €10,-/persoon, aan de deur €12,50.
De voorverkoop loopt t/m woensdag 10 april.

Datum: 13 april 2019
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: ’t Uivernest, Kerkstraat 9, Hank