Gezocht

VOORZITTER EN MUZIKANTEN GEZOCHT! we_want_you_trompet

Wij hebben momenteel een aantal vacatures!

Vind je het leuk om in een brassband muziek te maken? Dan is dit misschien jouw kans! Voor het A-orkest zijn wij namelijk op zoek naar muzikanten voor de volgende posities: solocornet, 2e cornet, 3e cornet en slagwerk.

Onze repetitieavond is op donderdag van 19.45 tot 22.15 uur. Wij komen uit in de eerste divisie en geven jaarlijks meerdere concerten. Ook nemen we elk jaar deel aan het Altena Streekfestival en aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. Op deze website vind je verschillende foto’s van de concerten van afgelopen jaren.

Heb je interesse, wil je meer informatie? Mail dan naar secretariaat@oefeningenuitspanning.nl, wie weet zien we je binnenkort!

Heb je geen muzikale aspiraties, maar voel jij je wel verbonden de vereniging? Vind je het leuk om dingen te organiseren en te plannen? Dan kunnen wij jou ook gebruiken! Voor het bestuur zijn wij nog op zoek naar een gedreven voorzitter.

Voor meer informatie over deze functie en om je hiervoor aan te melden kan je mailen naar hetzelfde adres: secretariaat@oefeningenuitspanning.nl