Geslaagd Nieuwjaarsconcert

Het Nieuwjaarsconcert van zaterdag 13 was een groot succes! In de volgepakte aula van het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg lieten het B- en A-orkest en het Andels Fanfare Corps het beste van zichzelf horen.

Het massale publiek (alle 210 stoelen waren bezet en mensen moesten zelfs staan) kon als eerste genieten van het B-orkest. Met een afwisselend programma, met onder andere een Es-bas solo door Johan Rebel, lieten ze horen dat ze nog steeds vooruitgaan.

Na een snelle wissel was het de beurt aan het A-orkest. Na de opening Ad Astra, opgedragen aan het trouwe publiek en fans, was het tijd om een gezamenlijke toost uit te brengen.

Onze nieuwe voorzitter Pieter van Loon gaf een korte terugblik op 2017 en keek alvast vooruit op al het moois wat 2018 gaat brengen. Hierna hieven we met het publiek het glas om te proosten op het nieuwe jaar.

Het programma van het A-orkest werd vervolgd met de mars Thundercloud. In het verdere programma waren maar liefst 3 solisten te horen: Erik van Ooijen met het virtuoze Pantomime, Wim van Loon met het prachtige Don’t Doubt Him Now en Pieter van Loon met het verrassende La Cueva Del Dragon.

Na de pauze kon het publiek genieten van het Andels Fanfare Corps. Zij brachten een mooi afwisselend programma. Onder andere de muziek van de blockbuster Pirates of he Carribean kwam voorbij, net zoals het gedragen Song of Peace en het bekende Call of the Cossacks.

De avond werd afgesloten door alle drie de orkesten met een gezamenlijke uitvoering van Happy New Year.

Na het geslaagde muzikale gedeelte was het tijd om gezellig na te borrelen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog lang nagepraat.

Foto’s