Oefening en Uitspanning op tournee in Viëtnam!

In het najaar van 2015 is een van onze leden in contact gekomen met The Vietnam – Netherlands Friendship and Cooperation Association of Haiphong City. Eén van de doelen van deze organisatie is de inwoners van Vietnam verrijken op het gebied van cultuur, afkomstig van zowel binnen als buiten de landsgrenzen.

Afbeeldingsresultaat voor vietnam

Tijdens het gesprek met een vertegenwoordiger van deze organisatie is het idee ontstaan om een concerttour te maken met Brassband Oefening en Uitspanning. Op deze manier kan de Vietnamese bevolking kennismaken met brassband muziek uit Nederland. Daarnaast betekent de tour voor de leden van de Brassband een verrijking voor hun muzikale oeuvre door de indrukken en ervaringen die zij opdoen.

Na het gesprek hebben we de website gegevens van Oefening en Uitspanning en enkele opnamen van You Tube gedeeld met de Vietnamese organisatie. Na het zien hiervan werden zij alleen maar enthousiaster. Nadat ook de leden van Oefening en Uitspanning positief reageerden op het idee van de concerttour is gestart met de voorbereidingen.

Dit heeft ertoe geleid dat er nu een concerttour ingepland staat van 24 februari t/m 3 maart 2017.

We houden jullie via onze website en social media op de hoogte van onze voorbereidingen voor deze unieke reis!