Voorjaars Virtuozen – 2 april

Oefening en Uitspanning viert het voorjaar!voorjaars virtuozen 5

Als je nu naar buiten kijkt lijkt het nog ver weg, maar het voorjaar komt er toch echt aan! Oefening en Uitspanning gaat deze lente muzikaal beginnen: onder de naam Voorjaars Virtuozen geeft de band op 2 april een spetterend concert in De Voorste Venne te Drunen.

Tijdens dit concert is niet alleen O&U te beluisteren. Om voor een afwisselende avond te zorgen is het Andels Fanfare Corps uitgenodigd om de avond te starten. Voor AFC is dit concert gelijk een try-out voor de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen die op 9 april plaatsvinden. Het verplichte werk voor deze kampioenschappen, Armeense Rapsodie no. 3 van Alexander Comitas, zal dan ook op dit concert uitgevoerd worden. O&U speelt o.a. het prachtige A London Overture van Philip Sparke, het spetterende Flashlight en als rustpunt het gevoelige Hymn for Diana.

Samen met diverse solisten zorgen deze bands voor een gevarieerde avond. Deze solisten zijn: internationaal Besson-artiest Harmen Vanhoorne (cornet), Jeffrey Kant (trombone) en Pieter Hunfeld (hoorn). Samen met AFC en O&U staan zij garant voor een virtuoze avond.

AFC organiseert deze dag ook een Brass Academy: o.a. bovengenoemde solisten verzorgen overdag diverse workshops. Kijk voor meer informatie hierover en om aan te melden op www.andelsfanfarecorps.nl/workshops/

Informatie concert:

Datum: 2 april
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: De Voorste Venne, Afrikalaan 100, Drunen
Entreeprijs: € 12,50 voorverkoop, € 15,- aan de zaal (incl. 1 consumptie)
Reserveren: kaartenoenu@gmail.com of via de leden van O&U