WIJ GAAN NAAR ROEMENIË

Na een zeer geslaagde concerttour naar Vietnam begin 2017, hebben we het reisvirus te pakken. Wij hebben van een aantal sponsors van de Vietnam tour een uitnodiging ontvangen en aanvaard om tijdens het Hemelvaartweekend naar Galati in Roemenië te komen om meerdere concerten en workshops te geven.

De reis volgt na een enorm succesjaar, waaraan de reis naar Vietnam zeker heeft bijgedragen. In juli 2017 wonnen we tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade in de eerste divisie, en mogen ons hierdoor vier jaar lang wereldkampioen noemen.

Alsof dit nog niet genoeg was, werden we in oktober ook nog Nederlands kampioen eerste divisie tijdens de NBK in Utrecht. Opvallend was dat er maar liefst een verschil van 3 punten was met de band op de tweede plaats.

Galati is de grootste Roemeense havenstad aan de Donau. De stad heeft een koopvaardij- en een marinehaven en de grootste en oudste scheepswerf van Roemenië. Deze industrie heeft ervoor gezorgd dat er ook veel Nederlandse bedrijven hier actief zijn.

Woensdag 9 mei gaat O&U per vliegtuig en bus naar Galati.

Het programma staat al grotendeels vast, maar wisselt nog steeds.Dit is wat er nu bekend is:

Donderdag is het eerste concert op een rondvaartboot op de Donau. Vrijdag wordt de Damen Galati scheepswerf bezocht waar een lunchconcert gegeven wordt. ’s Avonds staat er een concert in het grădina publică park van Galati met de plaatselijke fanfare Valurile Dunarii (Golven van de Donau) op het programma.

Zaterdag wordt er overdag een workshop gegeven aan kansarme kinderen via de Heart of a Child Foundation Galati, in de avond is er een galaconcert in Galati Musical Theatre voor de medewerkers van de sponsoren.

Zondagavond treden we op tijdens een benefietconcert, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Heart of Child Foundation Galati.

Op maandag vertrekken we weer naar Nederland, een onvergetelijke ervaring rijker!

U kunt tijdens de tour op de hoogte blijven door onze Facebookpagina te volgen. Dagelijks zullen hier updates op geplaatst worden.