Brassband
Oefening en Uitspanning

GROOTS GENIETEN

Datum 2 maart 2024
Tijd 20:00 uur - 22:00 uur


Ontdek het ultieme brassbandspektakel: een uniek samenwerkingsconcert!
Wij nodigen u uit om een onvergetelijke avond vol muzikale pracht en praal te beleven. Twee van de meest getalenteerde brassbands uit de regio bundelen hun krachten voor een spectaculair concert dat u niet mag missen.


Jubileum jaar
De ene brassband staat op het punt om een belangrijke mijlpaal te vieren: hun jubileumconcert. Na maanden van voorbereiding en intensieve repetities zijn ze klaar om u te betoveren met hun virtuositeit en passie voor muziek. U zult versteld staan van de harmonie en het samenspel van deze ervaren muzikanten.


Europese Brassband Kampioenschappen

De andere brassband is in volle voorbereiding voor de prestigieuze Europese Brassband Kampioenschappen. Met hun technische vaardigheden en muzikale finesse hebben ze al menig publiek weten te betoveren. Dit concert is een unieke kans om te genieten van hun bekroonde talent en hen aan te moedigen op weg naar de top.
Beide brassbands hebben een hoog niveau en zijn een lust voor het oor. Samen brengen ze een gevarieerd programma vol werken van meesterklasse, eigentijdse composities en opzwepende brassbandmuziek. Het spel van deze twee toporkesten zorgt voor een unieke klankervaring die u gegarandeerd kippenvel zal bezorgen.


Kom en laat u betoveren door de prachtige klanken van de koperblazers, het ritmische spel van de slagwerkers en de gepassioneerde dirigenten die deze muzikale reis leiden. Dit samenwerkingsconcert belooft een avond vol muzikale magie te worden die u niet snel zult vergeten.

Wacht niet langer en reserveer nu uw kaarten voor dit bijzondere evenement. Mis deze unieke gelegenheid niet om getuige te zijn van het ultieme brassbandspektakel. Wees erbij en laat u meevoeren op de golven van prachtige muziek!


Tickets